Architectenbureau

Van der Linde Architecten

                                                  Architectenbureau

Wij ontwerpen / bouwen voor opdrachtgevers door heel Nederland. Prive. ontwerpen betreft voornamelijk aan-, ver- en nieuwbouw van het midden en hoog segment woningbouw en met Zakelijk. ontwerpen werken wij aan appartementencomplexen, foodcourts en kantoren ect. onze Interieur. ontwerpen betreffen zowel de zakelijke als particulieren markt voorbeelden van onze werkzaamheden zijn woonkamer, haarden en tv-meubel, kleur en materiaal adviezen, kantines, entrees.

De architectuur van Van der Linde Architecten zorgt voor meer woon- en werkplezier voor iedere opdrachtgever en zijn of haar team. Dat is waar Van der Linde Architecten voor staat. De diversiteit van ons team, zowel qua vakdisciplines als nationaliteiten, raakt de kern van onze bureaufilosofie: het bewerkstelligen van een optimale interactie tussen architectuur, stedenbouw en landschap. Daarbij staat voorop: eigentijdse architectuur met een warme uitstraling (modernisme) en sterk expressief beeld met de nadruk op functionaliteit/gebruikswaarde en duurzaamheid.

Nigel van der Linde: “ In het heden hebben wij in de prive en zakelijke sfeer veelal te maken met klanten waarbij verschillende culturele achtergronden spelen. Deze opdrachtgevers maken ons werk nog uitdagender en onze ontwerpen net even anders met behoud van onze visie!. Voor vele opdrachtgevers werken wij zowel zakelijk als prive en zij zijn ons trotse visitekaartje.

Ontwerpen in het buitenland

Van der Linde ontwerpt ook in het buitenland. Zo wordt in Aruba een woningbouwplan gerealiseerd waarvan inmiddels al een aantal woningen is opgeleverd. Het plan behelst zowel rijwoningen, villa’s als appartementen.

Export landen

Duitsland | België | Aruba

Ceo

Van der Linde Architecten | Nigel Van der Linde