Systeemintegratie

Van Lente

Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie B.V. is opgericht in 1933 en bestaat daarmee al ruim 87 jaar. Als bedrijf ontwerpen, realiseren en onderhouden wij duurzame en complete technische oplossingen op het gebied van industriële automatisering, gebouwautomatisering (Meet & Regeltechniek), elektrotechnische installaties en brandmeld systemen. Met passie voor ons vak verdiepen wij ons in de processen van onze klanten en durven we een tikkeltje eigenwijs te zijn, waardoor we integrale systemen weten te bieden die standaard overstijgen.

Wij geloven in innovatieve en integrale totaaloplossingen voor het gehele productieproces. Wij leveren hiermee een continue bijdrage aan het succes van onze klanten. De aanwezige kennis en ervaring wordt dagelijks ingezet onder het bedrijfsmotto: Samen denken, Samen doen. Wij werken vanuit twee vestigingen: Deventer en Reeuwijk, zodat wij klanten in de regio optimaal kunnen bedienen.

Met betrekking tot alle vraagstukken rondom de energietransitie hebben wij een team dat zich uitsluitend richt op Meet- en Regeltechniek en gebouwautomatisering. Wij werken hierbij rechtstreeks voor eindklanten, maar ook in opdracht van veel andere installatiebedrijven die deze kennis zelf niet in huis hebben.

Binnen de industrie is Van Lente dé partner van ideevorming tot oplevering, van sensor tot ERP. Voor nieuwbouw projecten, modificaties binnen productieomgevingen of migratie van oud naar nieuw, bieden wij oplossingen op gebied van: productiemanagement, productie- en procesautomatisering, machinebesturingen, industriële communicatie techniek, gebouw gebonden installaties en paneelbouw. De klanten bevinden zich voornamelijk in de sectoren ‘food en feed’. In deze sectoren wil Van Lente de ‘leading partner’ zijn voor alle productiebedrijven die daarin actief zijn.

Trots is Van Lente op de ontwikkeling van het optimalisatie platform Plant Assist©, waarbij verspillingen in het productieproces van de klanten worden opgespoord. Dit levert onverwachte en vaak grote besparingen op, tot verrassing van de klant. Het Plant Assist© platform, maakt data uit uw fabriek, productielijn of machine visueel inzichtelijk. Bottlenecks in de productie worden gedetecteerd, kwaliteitsverliezen gesignaleerd, grondstoffen en (half)fabricaten getraceerd. Deze inzichten zijn voedingsbodem voor procesverbetering. Het Platform omvat 5 instapklare tools waaronder: OEE, Tracking and Tracing, koppeling ERP/MES, Site Management en Maintenance management.

Op opleidingsgebied onderscheidt Van Lente zich ook. Samen met leveranciers heeft Van Lente voor zeven ROC-scholen een lesprogramma ontwikkeld, waarbij de leerlingen met de allernieuwste technieken kunnen werken. Dit programma wordt nu aan bijna 2.500 leerlingen in de regio aangeboden. Van Lente telt inmiddels 160 goed opgeleide technisch specialisten.

Export landen

België | Duitsland 

Ceo

Van Lente | Cor de Best