Van Opijnen

Transportbedrijf

Onder de Van Opijnen groep vallen 3 logistieke bedrijven die elkaar zeer goed aanvullen op het gebied van Transport, Warehousing, logistieke dienstverlening en fijnmazig transport in de Benelux.

· Internationaal Transportbedrijf van Opijnen B.V.

· Warehousing IDD (Industriele Diensten Deventer B.V.)

· Zwier Veldhoen B.V., uw specialist voor de fijnmazige distributie in de Benelux

Internationaal Transportbedrijf van Opijnen B.V.

Van Opijnen BV is in 1946 in Gorssel opgericht. Het bedrijf is gestart met binnenlands vervoer en eind jaren 50 van de vorige eeuw is met internationaal transport begonnen. Door de gestage groei is het bedrijf eind jaren 80 van de vorige eeuw gevestigd op industrieterrein klossterlanden Deventer. Hier is ook het zusterbedrijf Warehousing IDD (Industriële diensten Deventer BV) en Zwier Veldhoen gevestigd. Op ons terrein bevindt zich het kantoorpand, een opslagcomplex van 40.000 m², een crossdockingruimte met laadperrons, een tankeiland en de parkeerplaats. Tevens is op ons terrein een goed geoutilleerd garagebedrijf aanwezig waarin het onderhoud van ons eigen materieel en het onderhoud voor derden geschiedt.

“Deventer is een bewuste keuze omdat we veel rijden voor een aantal productiebedrijven en verladers uit deze stad en we zo kort mogelijk bij de klant gevestigd willen zijn. Onze specialiteit is ‘dedicated’ Full Truck Loads (FTL) waarbij we zo veel als mogelijk integreren in de logistieke processen van onze opdrachtgevers”. Veel opdrachtgevers zijn productiebedrijven in de buurt zoals Smurfit Kappa Zedek, Trivium Packaging, Matco International, Van Leeuwen Precisie, Reesink. Naast de FTL-transporten bestaat het specialisme ook uit vervoer van blikjes voor de ‘food en feed’ markt, ADR transporten in bulkcontainers, en lengtezendingen voor onder andere staal, indien nodig met uitschuiftrailers. Hierbij maakt Van Opijnen gebruik van mega-huiftrailers met een inwendige hoogte van 3 meter.

Industriële Diensten Deventer (IDD)

Industriële Diensten Deventer b.v. (IDD) is de werkmaatschappij die Warehousing activiteiten aanbiedt aan een breed scala van klanten binnen de van Opijnen groep. IDD heeft de beschikking over 40.000 m² ISO-gecertificeerde opslagfaciliteiten verspreid over een 2-tal locaties op het bedrijvenpark Kloosterlanden te Deventer. In combinatie met het internationale transportbedrijf van Opijnen B.V. kan de IDD u een totaal oplossing aanbieden voor uw logistieke proces vanaf de afhaling aan uw bedrijf tot en met de aflevering van uw goederen bij uw klant. Eén aanspreekpunt voor uw logistieke keten.

Toekomst

Van Opijnen B.V. wil zijn exportactiviteiten van de Groupage (deel)leveringen verder uitbouwen, met name in de doelgebieden België, Luxemburg, Noord-Frankrijk en Duitsland. Daar liggen volop kansen.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Luxemburg

Ceo

Van Opijnen | A.M. van Opijnen