Transportbedrijf

Verheul Transport

Transportbedrijf

1 April 1963 was voor velen geen mooie dag. Het weerbericht van die dag luidde: ‘Een koude dag met gemiddelde temperatuur van 2 °C en een gevoelstemperatuur van -0,3 °C. De minimum temperatuur was 1,5 °C en de maximum temperatuur 2,6 °C. De zon liet zich in het geheel niet zien’. Hoe anders was dit voor vader Verheul. Die liet op die dag zijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel inschrijven.

Als eenmansbedrijf kleinschalig begonnen met handel in bestratingsmaterialen met een eigen vrachtwagen. Halen en brengen. Tot een van de betonfabrieken aan de heer Verheul vroeg voor hen te gaan rijden. Transportbedrijf Verheul kon van start!

Gespecialiseerd in transport voor de bouw

In de tijden daarna is het bedrijf verder uitgebouwd, met veel nieuwe klanten, die allemaal actief zijn in de bouw. Dat is altijd de specialiteit van het bedrijf geweest en gebleven. Het bedrijf in Twello wordt vanaf 1996 geleid door Leendert Verheul en zijn broer Jaap, die verantwoordelijk is voor de techniek. Het bedrijf heeft vanaf deze tijd een sterke groei vertoond. Vanaf 1996 naar nu is de vloot gegroeid van 18 trucks tot 40 nu. Inmiddels gebeurt al het onderhoudt in eigen beheer in de zeer goed geoutilleerde garage, waar ook onderhoud voor derden wordt gedaan.

Flexibel, korte lijnen.

Het bedrijf kenmerkt zich, als echt familiebedrijf, door een grote betrokkenheid door directie en personeel. Vooral kundigheid en servicegerichtheid van de chauffeurs is hierbij van groot belang. En de vrachtwagens zijn het visitekaartje van het bedrijf!

Leendert Verheul: ‘wat wij belangrijk vinden is er altijd zijn voor onze klanten. Dat betekent korte lijnen, veel flexibiliteit en duidelijkheid in communicatie. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. We denken mee met de klant én de afnemer van de klant!’

Internationaal

Naast de Nederlandse activiteiten is het bedrijf ook actief in België en Duitsland. Met name in België heeft het bedrijf een mooi aantal vast klanten.

Export landen

België | Duitsland

Ceo

Verheul transport | Leendert en Jaap Verheul