Alarmcentrale

VHD

Alarmcentrale

VHD is specialist in het organiseren van hulp na incidenten en bij calamiteiten in binnen- en buitenland. VHD biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van mobiliteit, zorg, reparatie & onderhoud en klantcontact. VHD is ruim 50 jaar geleden opgericht. Er werken meer dan 200 mensen van wie het merendeel op de alarmcentrale of service centrum werkt. Deze zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Alleen een alarmcentrale is VHD allang niet meer.

Naast alarmcentrale is VHD gecertificeerd zorgcentrale, heeft het een servicecenter en klantcontact centrum. VHD verzorgt naast voertuig- en personenhulp onder meer hulpverlening bij calamiteiten op reis, medische problemen of voorvallen in of om de woning, instelling of winkel en verzorgt 24 uurs bereikbaarheid en facilitaire dienstverlening voor o.a: verzekeringsmaatschappijen, volmachtkantoren, expertisebureaus, woningbouwverenigingen, winkelketens, autofabrikanten, autoleasebedrijven, zorginstellingen, overige bedrijven en overheidsinstanties. VHD is niet verbonden aan één specifieke verzekeraar, zorginstelling of ledenorganisatie en daardoor volledig onafhankelijk.

Dagelijks worden de medewerkers geconfronteerd met bijzondere en vervelende situaties waar klanten onderweg mee te maken krijgen. Het gaat erom in de vaak emotionele situaties goede, snelle en professionele hulp te bieden. VHD is trots op de gemiddelde klantwaardering van 9.2 die zij van hun klanten ontvangen.
In de VHD Academy worden de eigen en nieuwe medewerkers getraind om de hoge klantwaardering te behouden en te verbeteren. Daarnaast worden ook geregeld opdrachtgevers uitgenodigd om de medewerkers te trainen op hun specifieke dienst of product.

Exportambitie
VHD verwacht net als de afgelopen jaren ook in de toekomst verder te groeien. Een belangrijk speerpunt daarbij is meedenken met opdrachtgevers over innovatie in hun dienstverlening. De “warme stem” blijft centraal staan in de dienstverlening, webbased applicaties bieden hiervoor verdere ondersteuning. Op deze wijze blijft VHD onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.
De groei aanhoudende groei zorgt ervoor dat het huidige pand aan de Keulenstraat 13 te klein is geworden. In 2018 verhuist VHD dan ook naar een groter en moderner pand op een steenworp afstand: Keulenstraat 6.

VHD

Export landen

Wereldwijd

Contact

Ceo

VHD | Jan Marcel Schaper | John de Greef