Integrale kennis van bouwen

Vibes Building Engineers

Integrale kennis van bouwen

Vibes Building Engineers, opgericht in 2009, is de specialist in Totale Gebouw Engineering. Vibes is de ontbrekende schakel in het speelveld tussen de architect en bouwbedrijf. De grote kracht van het bedrijf zit in de integrale kennis van bouwen met BIM (bouwkundig, constructief en installatietechnisch). Alles voor ontwerp, engineering, voorbereiding, realisatie en beheer van gebouwen wordt geleverd.

Samenwerking in de keten

Vibes werkt voor alle partijen in het bouwproces: ontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en andere ontwerpers, gebouweigenaren en woningcorporaties. Het motto daarbij is: ‘Reaching the top together’. Hoe? Dankzij de integrale, op samenwerking gerichte aanpak. Totale Gebouw Engineering noemen ze dat.

Mooie klanten door heel Nederland

Dit is de reden waarom vele gerenommeerde bedrijven uit de bouw graag met Vibes samenwerken. Voorbeelden zijn onder andere: Plegt-Vos, Heijmans, Van Wijnen, Nijhuis, Trebbe en Nikkels. In het bouwproject worden niet alleen woningen, kantoren en utiliteit in 3D getekend maar ook steeds meer de installaties die in de gebouwen hun plek moeten vinden. Reden waarom steeds meer met installatiebedrijven en ingenieursbureaus wordt samengewerkt.

Uit het team van achttien medewerkers wordt per project het ideale team samen gesteld. Gezamenlijk met de opdrachtgevers worden mooie projecten gerealiseerd. Dit varieert van de Eerbeekse Enk tot het Olympic Hotel Amsterdam, het Parkpaviljoen Nationaal Park de Hoge Veluwe en dichter bij huis Deventrade in Deventer.

Stevige groei

De vraag naar de expertise, advisering en projectcoördinatie van Vibes groeit sterk! Er wordt al landelijk gewerkt en soms is er ook een uitstapje over de grens. Zo heeft Vibes in opdracht van een Belgische klant werk verricht voor de aanbesteding van werk aan het Egyptisch Museum in Caïro. Ook wordt er gewerkt aan een Rioolwaterzuivering in Luxemburg.

Export landen

België | Luxemburg

Ceo

Vibes Building Engineers | Hans Bonekamp