Internetmarketing

Wemessage

Internetmarketing

In 2014 richtten Serkan en Murat hun eigen internetmarketingbedrijf op: Wemessage. Sindsdien is het bedrijf hard gegroeid, zo telt het bedrijf vijf jaar later inmiddels vijftien medewerkers. De groei is er nog lang niet uit, steeds meer grote en kleine bedrijven komen af op het goede werk dat Wemessage laat zien.

Wemessage is gespecialiseerd in het bouwen van websites, webshops en apps. Voor vaste klanten wordt ook branding en offline media. Denk aan visitekaartjes, huisstijl, brochures. De core business bestaat uit online leadgeneratie. Bedrijven laten groeien met online middelen. Daarbij wordt nauw samen gewerkt met de klanten.

Focus op groei, groei, groei

Murat: “we zijn gefocust op het realiseren van groei voor onze klanten. Omgekeerd verwachten wij dezelfde groei-ambitie ook bij onze klanten. We hebben de luxe wat kritisch te kunnen zijn op het aannemen van nieuwe klanten. Groeiambitie moet er echt zijn anders gaat onze samenwerking over ne weer niet goed uit de verf komen. We zetten in het begin van een traject de boel graag een beetje op scherp. We maken een weddenschap dat wij in een jaar tijd ervoor gaan zorgen dat ondernemers graag hun online marketingbudget verdubbelen. Is dit niet het geval dan hebben wij of ons werk niet goed gedaan of en dat is het bijna altijd het bedrijf kan de groei niet handelen”.

Verdubbeling omzet

Wemessage kent veel klanten met zijn begonnen met relatief bescheiden budgetten en nu graag een veelvoud daarvan uitgeven. Een vertienvoudiging is een aantal jaren tijd is geen uitzondering. Veel werk wordt geleverd aan het mkb, maar steeds meer midden- en grootbedrijven en ook BN-ers weten de weg naar Wemessage steeds beter te vinden. Wemessage werkt steeds meer landelijk en inmiddels ook voor diverse Belgische klanten.

Eigen Academy

Een apart onderdeel wat de laatste jaren flink is gegroeid is de eigen trainingen social selling. Medewerkers van de klanten worden opgeleid om via social media de online activiteiten van het bedrijf actief te ondersteunen. Het mooie is dat de trainingen ook aanslaan bij het grootbedrijf.

Toekomst

Naast Deventer beschikt Wemessage ook over een tweede vestiging in Leiderdorp. Van daaruit worden de toenemende klanten uit de Randstad bedient. De verwachting is dat binnenkort ook een vestiging in Maastricht geopend gaat worden. Vanuit deze vestiging zal de Belgische markt ook verder bediend worden.

Export landen

België 

Ceo

Wemessage | Murat Gumruhcuoglu