Technisch dienstverlener

Winkels Techniek

Technisch dienstverlener

Winkels Techniek is een technisch dienstverlener die al jarenlang flexibele oplossingen biedt op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. Vanuit de vestigingen in Vorden, Raalte en Enschede voorziet Winkels Techniek onder meer woningcorporaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en de industrie van techniek en diensten die concreet bijdragen aan hun succes. Bij de totale groep werken 125 medewerkers en bij de Raalter vestiging zijn het er twintig.

Producten & Diensten

Deze techniek heeft voornamelijk betrekking op gebouw gebonden installaties op gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. De meeste klanten bevinden zich in een straal van ongeveer 45 minuten rijden rondom de drie vestigingen. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Zo heeft Winkels Techniek op de Nederlandse Antillen al diverse ziekenhuizen met techniek ingericht. Ook vindt indirecte export plaats, Winkels Techniek levert diverse machinebouwers in de regio besturingsonderdelen die daarna over de halve wereld geëxporteerd worden zoals b.v. naar Angola en Rusland.

De mensen van Winkels Techniek geven het gezicht aan de kwaliteit die dagelijks geleverd wordt. Het zijn met name de proactieve houding, de gedrevenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van de mensen, van vmbo tot universitair niveau en van startend tot zeer ervaren, die ervoor zorgen dat opdrachtgevers ‘fan’ van Winkels Techniek worden.

Winkels International & Specials (I&S) is gespecialiseerd in bijzondere en internationale installatieprojecten. Het bedrijfsonderdeel dat in Vorden is gevestigd, bestaat uit een flexibel team dat volledig is toegespitst op het leveren van specifiek maatwerk voor de klant. De technische specialisten zijn deskundig op het gebied van elektrotechniek, koeltechniek en luchtbehandeling. Ook gebouwbeheersystemen, brand- en inbraakbeveiliging, toegangsbeheer en verpleegoproepsystemen zijn specialismen die Winkels I&S in eigen beheer uitvoert.

Internationale projecten

Winkels I&S kan worden gezien als de internationale tak van moederbedrijf Winkels Techniek. Zo heeft Winkels I&S voor diverse opdrachtgevers in het Caraïbisch gebied de installaties ontworpen en opgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan technische installaties voor het ziekenhuis Fundashon Mariadal, de Brede School Papa Cornes en de verkeerstoren van Flamingo Airport op Bonaire.

Groei

Winkels techniek verwacht verder te groeien, de ambitie is er voor de komende jaren om de omzet met 50% te verhogen. Dit zal ook een groei van het personeelsbestand tot gevolg hebben.

Export landen

Nederlandse Antillen

Ceo

Winkels Techniek | Eddy Winkels