Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Starten en groeien in Duitsland

28 maart 2022:7:30 pm - 9:00 pm

Duitsland is onze grootste Exportpartner. Voor veel ondernemers is dit ook het eerste exportland waar ze kennis mee maken. Om succesvol te kunnen worden en blijven, heb je echter wel wat kennis van de Duitse markt nodig. Al in Duitsland actief? Dan wil je graag groeien.

Duitsland is en blijft een aantrekkelijk land om zaken mee te doen. Handelspartner nummer 1 en er valt prima zaken te doen met de betrouwbare Duitsers. Deze workshop is bedoeld voor zowel meer ervaren als beginnende MKB ondernemers op de Duitse markt.

Programma:

19.00 – 19.30 uur Inloop
19.30 – 20.30 uur Ontdek de exportmogelijkheden van Duitsland; Starten en Groeien
20.30 – 21.00 uur Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

Onze gastsprekers

De avond wordt verzorgd door een tweetal ervaren rotten op de Duitse markt, die hun eigen ervaringen met jullie zullen delen.

Jan Temmink

Speciaal voor de beginnende exporteur naar Duitsland. Jan heeft een breed scala aan ondernemers entree gegeven op de Duitse markt en geeft daar voorbeelden van. Wat zijn de do’s en dont’s en hoe benut ik de marktkansen het beste? En hoe maak ik van een klant een trouwe klant? Jan deelt zijn grote kennis over de Duitse markt graag met jullie.

 

Hans Brouwers

Hoe kan ik mijn positie op de Duitse markt verder uitbouwen? Hans Brouwers, ervaren ondernemer en verbonden aan OostNL-Go4Export bespreekt zijn ervaringen met ondernemers, die verder wilden groeien op de Duitse markt. Hans neemt je mee in de wereld van beurzen, bijeenkomsten, maar ook geeft hij tips over hoe je de Duitse klant echt kunt bereiken.

 

Bijeenkomst Starten en Groeien in Duitsland

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis, maar u moet zich vooraf wel even hier aanmelden.

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door MKB Trade Office.

Gegevens

Datum:
28 maart 2022
Tijd:
7:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorieën:
,

Organisator

MKB Tradeoffice

Locatie

MKB Trade Office-Ondernemershuis Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6
Deventer, Nederland
+ Google Maps